40 UNDER 40 – BOARD MEMBER, DORINA SHAMO (edicioni II)

Njihuni me anëtarët e Bordit të projektit “40 UNDER 40”- EDICIONI II

 

Dorina Shamo, është një sipërmarrëse seriale, zotëruese e dhjetra bizneseve të lokalizuara në Shqipëri dhe Kosovë. Në vitet e fundit investimi i saj në biznese të reja po pëson një zhvillim me ritëm të shpejtë dhe jo vetëm në terma investimi por Dorina është aktivisht pjesëmarrëse në zhvillimin e tyre si CEO e grupit të saj të bizneseve.

 

E renditur në vendin e 2 në “ 40 under 40 ” 2020, Dorina vjen tashmë si pjesë e Bordit Drejtues si një aset i rëndësishëm me një eksperiencë afatgjatë në biznes dhe një qasje intensive të mënyrës së biznesbërjes.

 

Si pjesë e Bordit ai do të jetë një nga sipërmarrësit i cili bazuar në indikator sasior do të jap kontributin e vyer në renditjen e 40 më të suksesshmëve në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

 

Nominimet janë të hapura ende, kliko në linkun në vijim për të nominuar një sipërmarrës të suksesshëm: https://bloconomy.al/te-nominuarit/

#40under40

@bloconomy @wood_world_albania

#shqiperi #kosove #maqedoniaeveriut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *