40 UNDER 40 – BOARD MEMBER, EDONA BILALI

💼Njihuni me anëtarët e Bordit të projektit “40 UNDER 40”- EDICIONI II
👉Edona Bilali @edonabilali është Ministër i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes në Shqipëri.
✅Për të dytin vit radhazi znj. Bilali është Anëtare e Bordit të projektit “40 under 40”
👉Para emërimit në detyrë si Ministër i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, znj. Bilali ka qënë konsulente për sipërmarrjet dhe prej njëmbëdhjetë vitesh ajo është e aktivizuar si pedagoge e ftuar në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Kontributi i znj. Bilali në fushën e sipërmarrjes është vlerësuar në mënyrë të vazhdueshme nga partnerët ndërkombëtarë, ajo ka qënë e përfshirë në disa programe për mbështetjen e ndërmarrjeve të financuara nga donatorë të huaj.
Si pjesë e Bordit ai do të jetë një nga sipërmarrësit i cili bazuar në indikator sasior do të jap kontributin e vyer në renditjen e 40 më të suksesshmëve në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.
🌍Nominimet janë të hapura ende, kliko në linkun në vijim për të nominuar një sipërmarrës të suksesshëm: https://bloconomy.al/te-nominuarit/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *