Panairi Online i Punës “Youth 4 Work”

Ditën e djeshme datë 17 gusht 2022,  u organizua online “panairi online i punës”

Institute of Human Rights and non-formal Education në bashkëpunim me BLOconomy, në kuadër të implementimit të projektit “ Youth 4 Wrk”, projekt i Financuar nga Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë mbajtën këtë panair online.

Pjesëmarrës në këtë aktivitet ishin rreth 45 të rinj të moshës 14-29 vjeç si dhe përfaqësues të bizneseve të cilët prezantuan kompanitë dhe vendet e praktikave në bizneset përkatëse.

Disa nga bizneset pjesëmarrëse ishin: Aladini, BEA Print, TIDI group, Fare Impresa, ALG Group, Wood World Albania, Innvest Fund, etj

Nëse jeni i ri dhe në kërkim të një vendi punë / intershipi kliko në platformën në vijim për të aplikuar në vetëm 1 klik: https://work4youth.com/vende-vakante/

Në link-un në vijim ndiqni panairin online të punës:  https://www.youtube.com/watch?v=8KJ9UGzZon8

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *