👉Trajnimi “Labour Market Needs”

Institute of Human Rights and non-formal Education në kuadër të implementimit të projektit “ Youth 4 work”, projekt i Financuar nga Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë , si dhe në bashkëpunim me BLOconomy organizuan sot trajnimin e parë të “Labour Market Needs”.

Në trajnim morën pjesë rreth 15 të rinj të cilët ishin në moshën 14-29 vjeç dhe patën mundësi të merrnin njohuri në lidhje me; soft skills që kërkohen në tregun e punës, si të japin një intervistë të suksesshme pune, “punët e së ardhmes”, etj.

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *