Trajnimi i IV i “Labour Market Needs”💡

Institute of Human Rights and non-formal Education & BLOconomy në kuadër të implementimit të projektit “ Youth 4 work”, projekt i financuar nga Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë, organizuan sot, datë 07.07.2022 trajnimin e IV “Labour Market Needs”.

Në trajnim morën pjesë 16 të rinj të cilët ishin në moshën 14-29 vjeç dhe patën mundësi të merrnin njohuri në lidhje me, soft skills që kërkohen në tregun e punës, si të japin një intervistë të suksesshme pune, “punët e së ardhmes”, etj.

Jemi shumë të lumtur të shohim të rinj të motivuar dhe me dëshirën për t’u përgatitur për të ardhmen e tyre.
👉Whats next!
🖊Trajnimi mbi shitjen “sell me this pen”
⏺Stay tuned.

 

             

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *