Hapet thirja për trajnimin “SELL ME THIS PEN” !

👉Thirrje për aplikim – Trajnimi “Sell me this pen”

🖊Institute of Human Rights and non-formal Education në kuadër të implementimit të projektit “ Youth 4 Work” në bashkëpunim me BLOconomy, projekt i Financuar nga Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë, hapin thirrjen për aplikim për trajnimin e parë në temën “Sell me this Pen”.

👉Nëse je familjar me shprehjen “Sell me this pen” atëherë dy janë mundësit:
⏺ Ose dikush të ka kërkuar të shesësh diçka “të vështirë”
⏺ Ose të pëlqen shitja.

Kush mund të marrë pjesë në trajnim?
⏺Çdo i ri në moshën 14-29 vjeç
⏺Që dëshiron të përmirësoj njohurit në fushën e shitjes me njohuri shtesë dhe strategji në shitje
⏺Dëshiron të njihet me kërkesën e tregut të punës
👉Trajnimi do të zhvillohet më datë 21 Korrik 2022, ora 17:30.

Nëse je i interesuar të ndjekësh këtë trajnim mbi shitjen atëherë regjistrohuni në link-un në vijim:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzpEFcuETDG-6We0g6zJ0MZjITAUSGO37WTEzprEs5vNwXDg/viewform?usp=pp_url

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *