Nominimet për “40 under 40”

Cilët janë sipërmarrësit më të suksesshëm për vitin 2020?

Nominimet janë të hapura deri më datë 30 nëntor 2021.

40 under 40  

Cilët janë sipërmarrësit më të suksesshëm për vitin 2020?

Bloconomy kthehet me projektin “40 under 40” duke renditur kështu 40 sipërmarrësit më të suksesshëm të vitit

2020 në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.Nomino njërin prej tyre në linkun në vijim .

Nominimet janë të hapura deri më datë 30 nëntor 2021. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *