A duhet të investojmë/ spekulojmë në monedhat virtuale?

A duhet të investojmë/ spekulojmë në monedhat virtuale ishte tema e diskutimit me Nertila Bardhi Team Manager tek FirstBlood dhe Amir Esmaeilakhtar, Sipërmarrës.

Gjatë takimit u diskutuan pika si:

  • Çfarë po ndodhë me çmimin e monedhave virtuale, specifikisht me Bitcoin si monedha virtuale më  e njohur
  • Çfarë duhet të merrni në konsideratë përpara sesa të merrni vendimin të investoni
  • A mund të investoj çdokush në monedha virtuale
  • A janë monedhat virtuale një skenar i afërt i “një piramide funksionimi” të sistemit të “parasë”, etj

Për të parë të plotë diskutimin klikoni link-un në vijim:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *