Aladini.al: “Mënyrë e re të jetuarit”

CILAT JANË SËMUNDJET NGA TË CILAT HUMBASIN MË SHPESH JETËN SHQIPTARËT?
April 30, 2020
Tërmeti, virusi dhe turistët e munguar…
August 5, 2020
Show all

Aladini.al: “Mënyrë e re të jetuarit”

Fushatat “Mënyrë e re të jetuarit”

Mëso dhe puno në shtëpi

Në këtë situatë pandemie, mendohet se jetesa nuk do të jetë më si më përpara, kështu që secili prej nesh do ti përshtatë ritualet e përditshme si: të mësuarit, të bërit shopping, të dalurit me miqtë në varësi të rregullave të reja të jetesës.

Thënë kjo, tani blerjet online janë një mënyre e re jetese për të shmangur sa më shumë kontaktin me persona te ndryshëm.

Ndaj dhe Aladini.al ka nisur fushatën “Mënyra e re të jetuarit”

Për më shumë klikoni në Aladini.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *