ENTERPRENEUR 2.0 open call

Qëllimi i këtij aktiviteti është që të mbledh së bashku të rinj  nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut me qëllim nxitjen e sipërmarrjes dhe mbështetjen e sipërmarrësve të rinj me know how dhe mbështetje financiar.

Ky aktiviteti është menduar që të zhvillohet në tre ditë intensive ku sipërmarrësit e rinj do të kenë mundësi të marrin trajnim paraprak në lidhje me:

  • Planin e biznesit
  • Planin marketing
  • Parashikimet financiare
  • Shitje
  • Pitching, etj

Aktiviteti  do të ketë në panelin e tij 5 sipërmarrës/ akademik të cilët do të bëjnë  vlerësimet e sipërmarrësve të rinj.

Stafi organizativ i këtij eventi ka histori suksesi organizimin e 2 viteve rresht të konkursit të ideve të biznesit STARTUP CITY ( 1 & 2) përkatësisht në vitin 2018 dhe vitin 2019. Për të ri sjellë përsëri këtë aktivitet do të organizohet në muajin Maj 2019 aktivitetin ENTERPRENEUR 2.0 .

Ky aktivitetin zhvillohet nën sloganin “nga sipërmarrësit për sipërmarrësit”.

Thënë kjo filozofia e zhvillimit të aktiviteti është në bazë të mbështetjes financiare që japin sipërmarrësit e suksesshëm për sipërmarrësit e rinj.

Shqipëria është një vend që numrin më të madh të sipërmarrësve janë SME ( sipërmarrje t ë mesme dhe të vogla) ndaj dhe ne synojmë që të nxisim sipërmarrësit e rinj për ta parë sipërmarrjen si një mundësi potenciale punësimi për themeluesit por mbi të gjitha për të nxitur punësimin edhe të personave të tjerë.

Kur: 29-30-31 maj 2020

Ku: Tiranë

Kush mund të aplikojë: çdo i ri që ka një ide biznesi

Fee e aplikimit:

Early bird tickets: 15 euro personi / 30 euro grupi

Normal tickets : 25 euro personi/ 40 euro grupi

Për çfarë konkurrohet:

  • Vendi i parë  100 000 lek të reja
  • Vendi i dytë 6 muaj këshillim  në PR dhe marketing
  • vendi i tretë, 6 muaj falas internet nga një kompani fikse

Early bird tickets mund të porositen deri më datë 20 shkurt 2020

Normal tickets mund të blihen brenda datës 29 mars 2020

Nëse edhe ti je një i ri që ke një ide biznesi kjo është një nga mundësit për të aplikuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *